JOUW LOKALE AANBIEDINGEN UIT
  • Kies je huidige locatie

Maak kennis met Tabr

Tabr is het digitale stoepbord van de lokale winkelier. Als consument kan je in één oogopslag zien welke aanbiedingen winkeliers bij jouw in de buurt hebben. Heeft de slager koteletten in de aanbieding? De groenteman de paprika's? Zonder langs te rijden weet jij het dankzij Tabr.nl, de periodieke nieuwsbrief of via Tabr's social media.

Voor lokale winkeliers betekent Tabr dat hun aanbieding sneller onder de aandacht komt van consumenten. Je bent niet meer enkel afhankelijk van het lokale krantje of het stoepbord waarop de aanbieding staat beschreven.

Binnen 1 minuut met de smartphone een aanbieding online! Dat is Tabr. Tabr helpt winkeliers om online in contact te komen met hun doelgroep en de concurrentie aan te gaan met de grotere ondernemingen en hun reclamefolders.

Lokale winkeliers helpen

Wij geloven in de meerwaarde van de lokale ondernemer. Helaas is het niet meer vanzelfsprekend dat consumenten langslopen of zelfs maar het lokale krantje lezen waarin jij als lokale winkelier adverteert. Dus hoe ga je jouw aanbiedingen van komende week onder de aandacht brengen? Om toch deze personen te kunnen bereiken kun je je aanbieding(en) op Tabr plaatsen.

Tabr is afkomstig van het Latijnse woord taberna; een ruimte aan de voorzijde van een huis die werd verhuurd of waarin de eigenaar van het huis zelf iets verhandelde.

Tabr bundelt acties & aanbiedingen van lokale ondernemers en verspreidt deze onder de juiste doelgroep. Bij Tabr draait het niet om de exclusieve kortingen, aanbiedingen of coupons. Wij willen consumenten simpelweg op de hoogte houden over aanbiedingen van lokale ondernemers. Ontdek Tabr voor ondernemers

Tabr voor lokale ondernemers

Online zichtbaar & vindbaar

Iedereen is online en zoekt dagelijks naar informatie. Door jouw winkel op Tabr te vermelden ben jij zichtbaar & vindbaar voor deze consumenten. Je hoeft geen website te maken of te onderhouden. Plaats jouw aanbiedingen met je smartphone op Tabr en bereik veel meer potentiële klanten.

Ontdek wat Tabr voor jouw bedrijf kan betekenen of plaats jouw winkel direct op Tabr.